TransCarpatica

TransCarpatica
ediția a 3-a

4 drumuri de poveste: Transalpina, Transfăgărășan, Strategica, Transcindrel; aventură și povești, mâncare la traistă, maximum 10 mașini cu dotări offroad
(stație CB, MT + troliu).

100 de lei/ persoană

4 drumuri de neuitat, 3 zile pline de aventură, 2 nopți la cort

august 2018


Rezervă

Scrie-ne la: calauzaoFfroad@gmail.com

  • Masă

Fiecare participant își asigură alimentele necesare pentru cele trei zile de aventură. Cina va fi asigurată din tariful de participare: bunătăți tradiționale de Gura Râului și disc.

  • Cazare

Ne vom caza la cort, în condiții de camping, cu dotări minime de confort. Fiecare participant trebuie să-și asigure toate cele necesare condițiilor de cazare la cort.

  • Dotări

Fiecare echipaj trebuie să aibă dotări minime de offroad: troliu, cauciucuri MT; stație CB; mijloace de campare (cort, veselă, saci de dormit etc), îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate.

  • Traseu

TransCarpatica este un traseu de circa 600 de kilometri, în cea mai mare parte pe drum neasfaltat. Traseul cuprinde patru drumuri de poveste: Transfăgărșan, TransCindrel, Transalpina și Strategica – drum de culme.

  • Obiective

Peisajele oferite de cele patru drumuri pe care le urmează traseul sunt de o frumusețe rară: lacul Vidraru, lacul glaciar Iezerul Mare, Vârful Cindrel, Vârful Frumoasa, salba de lacuri de pe Olt,Vârfurile Negovanu și Nedeia.

IMG_6172
IMG_6237
IMG_6256
IMG_6270
IMG_6269
IMG_6264
IMG_6290
IMG_6354

Povești de pe Traseu

De ce să nu ratezi TransCarpatica


Citește

Partenerii noștri
Land Atelier