TransCarpatica

TransCarpatica
ediția a 3-a

4 drumuri de poveste: Transalpina, Transfăgărășan, Strategica, Transcindrel; aventură și povești, mâncare la traistă, maximum 10 mașini cu dotări offroad
(stație CB, MT + troliu).

100 de lei/ persoană

4 drumuri de neuitat, 3 zile pline de aventură, 2 nopți la cort

august 2018

Scrie-ne la: calauzaoFfroad@gmail.com

  • Masă

Fiecare participant își asigură alimentele necesare pentru cele trei zile de aventură. Cina va fi asigurată din tariful de participare: bunătăți tradiționale de Gura Râului și disc.

  • Cazare

Ne vom caza la cort, în condiții de camping, cu dotări minime de confort. Fiecare participant trebuie să-și asigure toate cele necesare condițiilor de cazare la cort.

  • Dotări

Fiecare echipaj trebuie să aibă dotări minime de offroad: troliu, cauciucuri MT; stație CB; mijloace de campare (cort, veselă, saci de dormit etc), îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate.

  • Traseu

TransCarpatica este un traseu de circa 600 de kilometri, în cea mai mare parte pe drum neasfaltat. Traseul cuprinde patru drumuri de poveste: Transfăgărșan, TransCindrel, Transalpina și Strategica – drum de culme.

  • Obiective

Peisajele oferite de cele patru drumuri pe care le urmează traseul sunt de o frumusețe rară: lacul Vidraru, lacul glaciar Iezerul Mare, Vârful Cindrel, Vârful Frumoasa, salba de lacuri de pe Olt,Vârfurile Negovanu și Nedeia.

Povești de pe Traseu

De ce să nu ratezi TransCarpatica

Partenerii noștri